Pécsi Kulturális Központ

Vörös Eszter Anna kiállítása

Kezdési időpont:

2017-09-02 18:00

Záró időpont:

2017-09-02 18:00

Kategória:

Kiállítás

Javasolt életkor:

Családoknak

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

Vörös Eszter Anna ("Everything You Can Imagine Is Real" - EYCIIR) kiállítása
a Pécsi Kulturális Központban technikai okok miatt elmarad!!!
 
Vörös Eszter Anna ("Everything You Can Imagine Is Real" - EYCIIR) 
kiállítása a Pécsi Kulturális Központban.
 
Megnyitó: 2017. szeptember 2., 18:00
A kiállítás szeptember 12-ig megtekinthető az intézmény nyitvatartási idejében.
Ingyenes belépés.
 
"Vörös Eszter Anna vagyok Gödöllőről, ezen az oldalon az én mintáimat, rajzaimat, festményeimet és a hozzájuk kapcsolódó híreket, cikkeket találjátok, valamint azt a többezres, egyre gyarapodó közösséget, amely a képeim köré épül.

Bár mindig érdekelt a rajzolás, nem művészeti egyetemet végeztem. 10 év kihagyás után minden 2014 januárjában kezdődött egészen váratlanul, egy álomképpel, amely első rajzom alapjául szolgált.
Azóta már tudom, hogy ez egy olyan álom, melyet hónapok, évek óta folyamatosan élek meg, egy olyan történet, ami napról napra szövődik.
Képeimmel történeteket, érzéseket, hangulatokat szeretnék közvetíteni egy olyan világból, amely bár a szó szoros értelmében a valóságban nem létezik, mégis mindenki beléphet, aki szeretne kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből. A mottó, melyet oldalam nevéül választottam, és Pablo Picasso egy szállóigéje, tökéletesen kifejezi a munkáim jellegét és egyben életfilozófiámat. A gondolatok teremtő erejét hirdetem, azt, hogy aki jó dolgokat képzel el magának, az jó dolgokat is vonz be. Alátámasztja ezt az, hogy mindössze 3 év alatt jó néhány kiállításon mutathattam meg a képeimet, értékes és inspiráló embereket ismerhetek meg nap, mint nap, és elszántan haladok előre az úton, melyet választottam - vagy éppen ő választott engem...?

Szeretném bebizonyítani, hogy attól, hogy valaki nem művészeti iskolát végzett, még lehetnek népszerűek a munkái, szerethetik és tisztelhetik az emberek, amit csinál, és hozhat jót mások életébe. Szeretném inspirálni azokat, akiket visszautasítottak, akiket kizártak, megbélyegeztek, akiknek valaha is mondták, hogy "nem elég jók". Szeretnék mindenkit bátorítani és alkotásra ösztönözni, nem csak a képzőművészet területén. Célom szembeszállni a merev és zárt felfogással, amely sokakat kirekeszt, és nem ad teret újonnan feltörekvőknek. Szeretném megmutatni, hogy "minden, amit elképzelsz, valóságos" lehet. Hogy TE formálod a világot magad körül, így alakítva a sorsodat. S szeretnék lelkeket ápolni, gyógyítani, szórakoztatni egy olyan világgal, ami intuitíven, belőlem jön, az én élményeimből, érzéseimből, álmaimból táplálkozik. Keresem az együttműködést más művészeti csoportokkal, alkotókkal, más művészeti területekről is, mert az összefogásban hiszek, nem a széthúzásban. Abban hiszek, hogy együtt még többre vagyunk képesek és még nagyobb dolgokat tudunk alkotni. 
Gödöllői polgárként szerencsés vagyok, hiszen városunkban nagy hangsúly van a kultúrán, amely érték, melyet táplálnunk és gazdagítanunk kell. Másodsorban, hobbi szinten egy helyi színtársulat tagja is vagyok, amely nagyon jó élmény és tapasztalat, sokat tanít arról, hogyan kell közönség előtt mozogni, beszélni, szerepelni; ennek a tudásnak kiállításmegnyitóim során is nagy hasznát veszem, és bármikor, amikor meg kell szólítanom a közönségem.

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek