Pécsi Kulturális Központ

VII. Játékmotoros Találkozó

Kezdési időpont:

2022-08-27 14:00

Kategória:

Javasolt életkor:

Családoknak

Szervező részegység:

Pécsi Kulturális Központ - Apáczai Művelődési Ház

Leírás:

 VII. Játékmotoros Találkozó

2022. augusztus 27. 14:00-19:00
PKK Apáczai Művelődési Ház agorája
 
 
2022. augusztus 27-én gyermekzsivajtól és motorzúgástól lesz hangos a PKK Apáczai Művelődési Ház agórája. Ezen a napon 14.00 órától ismét Játékmotoros Találkozó lesz, immár a VII. Igazi családi délután játékmotorral közlekedő kicsiknek és nagyobbaknak.
 
A menetleveles pecsétgyűjtő játékunkkal játékmotoros jogosítványt szerezhetnek a gyerekek. A Dél-Dunántúli Motoros Egyesület nagymotorjain fotózkodhatnak, valamint, légvár, csúszda, trambulin, játszósarok várja a gyereket. Gyurmázás, agyagozás, animációs foglalkozások, madártani játékos feladatok, kresz-totó és sakk-állomásokon pallérozhatják tudásukat a résztvevők. Ezen kívül íjászat, jenga, óriás társas, retró játszóház, arcfestés, csillámtetkó, aszfaltrajzolás is várja az aprónépet és a nagyobbakat! A nap végére megmaradt energiájukat habparty-n vezethetik le!
A felnőttek sem maradnak programok nélkül: egészségügyi állapotfelmérésen vehetnek részt és a BIKESAFE Országos Kerékpár-Gravírozás keretében regisztrálhatják kétkerekű járművüket.
 
A Játékmotoros Találkozóval párhuzamosan a Csontváry sétányon rendezzük meg a II. Apáczai Kézműves Vásárt, ahol kézműves ajándékokkal és kreatív ötletekkel találkozhatnak az érdeklődők és vásárlók.
 
Szeretettel várjuk a kicsiket, szüleiket és nagyszüleiket!
 
 


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek