Pécsi Kulturális Központ

VI JátsszMa - Társasjáték kiállítás és vásár

Kezdési időpont:

2016-11-12 10.00

Záró időpont:

2016-11-13 18.00

Kategória:

Javasolt életkor:

Szervező részegység:


Leírás:Idén hatodik alkalommal bizonyítják a Pécsi Kulturális Központban, hogy van élet a „Ki Nevet a Végén?” túl is. A hétvégén kezdődő játékrendezvény egy nagy társas-játszótérré változtatja a Pécsi Kulturális Központ tereit: több helyszínen, moderátorok segítségével több mint 100 társasjátékot próbálhat ki az, aki a programra jegyet vált. A Magyar Társasjátékos Egyesület mellett a kiadók és játéktervezők is csatlakoztak az országosan is egyre nagyobb figyelemmel kísért dél-dunántúli játékrendezvényhez.

A programról:

- " Házitanító" kerestetik! címmel konzultációs lehetőséget biztosítunk mindkét napon 11 órától anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek iskolai tananyagot gyakoroltató játékos  módszerekről, oktatást segítő játékeszközök készítéséről.  Ötleteket adunk "fogadóóránkon" , hogy az otthoni tanulás mindenkinek (gyerek, felnőtt) élmény legyen.  Garantáljuk a résztvevők új élményekkel, ismeretekkel és egy saját készítésű (gyermekére szabott) játékeszközzel gazdagodva távoznak.

- Versenyek a kiadók választott játékaival mindkét napon 14 órától! Nevezés a helyszínen. A több versenyszámban induló és jó eredményt elérő játékosok továbbjuthatnak a Társasjátékos Olympia döntőjébe, ami a Társasjátékok Ünnepén kerül megrendezésre Budapesten!!!

- Eredményhirdetések naponta 17 órától.

- Falmászás, hogy ne csak az asztal mellet ülve játszunk...

Belépő 900 Ft/ fő és 3000 Ft/család (4 fő)

Jegyek november 2-tól kaphatók a helyszínen.Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek