Pécsi Kulturális Központ

“Új borok mustrája”

Kezdési időpont:

2019-12-05

Záró időpont:

2019-12-13 18:00

Kategória:

Egyéb

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

 Kedves Bortermelő!

Az idei évben is a Pécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesülettel közösen rendezi meg a Pécsi Kulturális Központ a 2019. december 12-13 között sorra kerülő Luca-napi Borverseny programsorozatához kötődő “Új borok mustráját” 2019. december 12-én.

A verseny eredményhirdetését és a nyilvános borbírálatot 2019.12.13-án pénteken 18 órakor tartjuk. A nyertes borokat az est résztvevői egy borkóstoló keretén belül kóstolhatják meg, miközben színes műsorral szórakoztatjuk Önöket.
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 6.) színházterme. A bírálatot minden résztvevő írásban is megkapja.
A zsűri tagjai: Csepeli Zoltánné kertészmérnök, borászati szakértő,illetve a Pécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesület által delegált további borszakértők.
 
A versenyen az alábbi kategóriákban hirdetünk eredményt:
–        legjobb fehérbor
–        legjobb vörösbor
–        legjobb rosé
 
A kategóriák győzteseit a Pécsi Agroker Kft. által felajánlott értékes díjakkal jutalmazzuk. A mustra abszolút legjobb bora elnyeri a „LUCA VÉRE 2019”címet.
 
Nevezési feltételek:
A versenyre kizárólag idei szüretelésű borokkal lehet nevezni. A nevezési díj az első bornál 500,-Ft, a további boroknál 300,-Ft/bor. A versenyre fajtánként 3 palack bort kérünk, melyeket december 5-10-ig (munkanapokon) 8-16 óráig lehet leadni a Pécsi Kulturális Központban.
További felvilágosítás Horzsa Gábortól az alábbi telefonszámon kérhető: 72/253-477
A mellékelt jelentkezési lapot kérem kitöltve, a horzsa.gabor@pecsikult.hu email címre szkennelve megküldeni szíveskedjen, vagy a borokkal együtt átadni.
 
 
 
 
 
 


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek