Pécsi Kulturális Központ

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő előadása - Pécs

Kezdési időpont:

2023-09-12 18:00

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

Szabados Ági olvasásnépszerűsítő országjárásra indul. Az egyórás előadás során Ági megosztja a közönséggel saját történetét a kedvenc, meghatározó olvasmányain keresztül.

Mire számíthat az, aki részt vesz az előadáson? Mindenekelőtt arra, hogy amint hazaér, körülnéz majd a könyvespolcán, hogy mi lehetne a következő olvasmánya! A cél ugyanis, hogy Ági megmutassa, mennyivel több az olvasás annál, mint hogy letudjunk naponta 10-15 percet, amit ezzel a tevékenységgel töltünk, vagy hogy valami kötelező, unalmas tevékenységként gondoljunk rá. Bemutatja a saját felnövéstörténetét egy könyvön keresztül, beszél a NIOK ars poeticáját adó regényről, arról, hogy mit érdemes olvasni a nehéz élethelyzetekben, vagy akkor, ha szeretnénk visszacsempészni az életünkbe a rendszeres olvasást.

Szabados Ági szeptember 12-én, kedden Pécsett várja az érdeklődő közönséget. Az előadás 18 órakor kezdődik a Pécsi Kulturális Központban (7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 6.) a jegyek pedig már megvásárolhatók a Libertine weboldalán. Jegyár: 2999 forint.

 

További részletek: https://fb.me/e/8P34zo1TWHírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek