Pécsi Kulturális Központ

SORSNAVIGÁTOR 2

Kezdési időpont:

2016-12-10 16:00

Kategória:

Javasolt életkor:

Szervező részegység:


Leírás:

Siker és boldogság a munkahelyen

Egy kis tájékoztató az előadóról:

 
Dr. Fülöp Sándor Gunagriha, a belső béke, a megelégedés, a boldogság eléréséről tart előadásokat. Ez egy fontos téma, minden ember számára. Az előadásokat ingyen ajánlja fel embertársai részére.
 
Az előadó Erdélyből származik, jelenleg Bécsben élő fogorvos, aki huszonnyolc éve foglalkozik a belső élet kérdéseivel. Európa szerte kedvelik közvetlen, humoros előadásait.
 
Gunagriha öt könyv szerzője. A legújabb, a Sorsnavigátor 2, arról szól, hogy hogyan legyünk boldogok és sikeresek a munkahelyen.
A szerzőnek 4-5 alkalommal jelent meg cikke a Természetgyógyász Magazinban és kétszer hívták meg előadónak a Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiváljára. Több alkalommal készült vele rádió interjú. Hét országban több száz előadást tartott, az idén a következő helyeken:
 
Budapest, Göd, Tiszaújváros, Miskolc, Érsekcsanád, Dunaföldvár, Mosonmagyaróvár, Törökbálint, Esztergom, Szombathely, Békéscsaba, Kecskemét, Veszprém, Monor, Szeged, Fonyód, Hajdúböszörmény, Debrecen, Tata, Paks, Vecsés, Jászberény, Győr, Nyíregyháza, Komárno (SK), Dunaszerdahely (SK), Nagykároly (RO)
 
 
Néhány rövid 2-4 perces video felvétel érdekes témákról:
 
*A leggyorsabb módszer, amivel az életed azonnal jobbá teheted!
*A kor nem létezik.
*Hogyan változtathatod meg a környezeted?


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek