Pécsi Kulturális Központ

Sikoly - Dráma egy felvonásban 14+

Kezdési időpont:

2022-04-28 20:00

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:


Leírás:

Sikoly - Dráma egy felvonásban 14+

A PKK Nyitott Színházi Műhely a Budapesti Nemzeti Színházban, a Pajtaszínház projekt szemléjén bemutatott előadása

MOST a PTE BTK Szenes Klubban 2022. 04 28. 20:00

A helyek száma korlátozott - belépés érkezési sorrendben 19.45-től

A belépés díjtalan!

 

"Fontad-e már valaha is magad köré a karjaid pusztán azért, hogy úgy érezd, valaki megölel? Kívántad-e már valaha, hogy megszólítsd az embereket és megfogd a kezüket? Ha igen, akkor bizonyára tudod, hogy milyen a magány. Az a fajta, amely szívbe mar és nem ereszt, amely azt érezteti velünk, hogy a világon mindenki más meghalt, és csak mi maradtunk, egyedül. Ez a perzselő, égető fájdalom rávilágít az életünkre, arra, hogy bármit is teszünk, eljár felettünk az idő… Mindnyájunk egyedülléte fölött. Ez az, amit kívülről senki sem lát, mert a lélek helyett csak a látszattal foglalkozunk, de minnyájunkban bennünk él az érzés és a kérdés: Számítok én valamit is?
Mi tehát a sikoly? Mindenkinek más, és mégis ugyan az. Egy hang, amit az érzelmeink kifejezésére használunk akkor, amikor már más nem maradt."

A Pécsi Nyitott Színházi Műhely saját készítésű előadásának célja Lukács Zoltán rendezésében ezt az eszközt érzések és szavak formájába önteni az összefonódó emberi sorsok különböző, mégis egységes bemutatásával.Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek