Pécsi Kulturális Központ

Painting COVID-19 / RAJZPÁLYÁZAT

Kezdési időpont:

2021-05-30

Kategória:

Javasolt életkor:

Gyermekeknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

Painting COVID-19 / RAJZPÁLYÁZAT

 
A COVID-19 a Föld valamennyi életkorú emberét érinti. Lehetetlenné és veszélyessé teszi a mindennapok találkozásait, együttléteit, a társas kapcsolatok gyakorlását.
Közös gondolkodásra és alkotásra hívunk benneteket Pécs város iskolásait.
 
Ti fiatalok vagytok azok, akik legtöbb idejüket a barátaitokkal töltitek akár az iskolákban, akár a szabadidőtökben egyaránt. Ti vagytok azok, akik nem értik, hogy a felnőttek felelőtlensége miatt miért nem találkozhattok szabadon a nagyszülőkkel, rokonokkal, ismerősökkel.
 
Szeretnénk, ha megfestenétek, hogy nektek mit jelent a Covid-19. Hogyan éltétek, élitek meg, mit vártok a felnőttektől, hogy a jövőtök biztonságban, félelemmentesen teljen, hogyan szeretnétek maszk nélkül élni, hogy ismét a nagyszülőkkel, pajtásaitokkal együtt töltsétek a vakációt, hétvégéket, ünnepeket stb.?
Fessétek meg tetszőleges vízálló technikákkal egy 50X50 cm-es vászonra érzéseiteket, gondolataitokat a fenti témával kapcsolatban.
 
Beadási határidő és helyszín: 2021. május 30. Pécsi Kulturális Központ. (Pécs, Veress E. u. 6.)
Az elkészült alkotások mellé kérjük, hogy mellékeljétek elérhetőségeiteket (név, iskola, életkor, e-mail cím) és azt az alkotással együtt adjátok le.
 
Az elkészült munkákat egy hosszú molinóvá varratjuk és megmutatjuk a nyilvánosságnak festményben megjelenő gondolataitokat. Az alkotókat meghívjuk a bemutató rendezvényre, amint ez lehetővé válik.
 
További információ: Horzsa Gábor (72/253-477)
FB esemény: https://tinyurl.hu/JT6b/


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek