Pécsi Kulturális Központ

Kiss Balázs Kunó interaktív önismereti könyvbemutató előadása

Kezdési időpont:

2018-04-06 17:30

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

4 ősi mantra,
amely megoldja minden problémádat
Kiss Balázs Kunó interaktív önismereti könyvbemutató előadása


április 6. péntek 17.30
Pécsi Kulturális Központ (Pécs, Dr. Veress Endre utca 6.)

Belépő jegy: 1000 Ft

További információ:
Szalóki Virág * 72/253-477 * pecsikult.hu * info@pecsikult.hu * facebook.com/pecsikult
 
 
"Szeretnék neked átadni négy ősi mantrát: csak ennyit kell tudnod az életedben és minden élethelyzeted egy szempillantás alatt megoldódik. (*)
Lehet csűrni-csavarni az életed kihívásaira adott válaszokat. Mindenféle okokat és magyarázatokat gyártani, könyveket bújni, tanítókhoz járni… ám az igazi válaszok mindig belülről fakadnak és azért működnek, mert bölcsességből és igazi átélésből fakadnak. Ezeket a belső válaszokat nem lehet megtanulni, mert ha meg lehetne, akkor bárki bármikor bármilyen problémájára megoldást találhatna egy-egy önsegítő könyv segítségével.
De mit tudunk tenni addig is, amíg meg nem érnek ezek a belső válaszok? Ezért szeretnék átadni egy nagyon leegyszerűsített válasz-térképet, ami a lehető leglényegretörőbb és félreérthetetlen válaszokat rejt MINDEN KIHÍVÁSODRA.
Ezeket nem tudod félremagyarázni, nem tudod kikerülni: csak ha tényleg jól láthatóan nem hazudsz magadnak. Nagyon egyszerűek, és éppen ezért erejük van. Az elme zsongó-bongó magyarázkodása nem tudja elterelni a figyelmedet, nem tudsz mást belelátni, mint ami. Tényleg csak figyelned kell és használni őket. Működni fognak."
https://csillagmag.hu/programajanlo/pecs-4-osi-mantra-a-gyakorlatban-eloadas/
 
 
 
 

 

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek