Pécsi Kulturális Központ

Hunyor Foltvarró Kör varrónapja és kiállítása

Kezdési időpont:

2021-10-16 9:00

Kategória:

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

 Hunyor Foltvarró Kör

varrónapja és kiállítása
 
Október 16. szombat 9.00-16.00 
Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 6.)
 
Hozzájárulás a varrónaphoz: 1.500 Ft/fő
 
 
"Kedves Foltvarró Barátaink!
 
Az elmúlt évekhez hasonló színvonalon, de új ötletekkel várunk szeretettel foltvarró napunkon a Pécsi Kulturális Központban. Együtt öltögethetsz a Hunyor Foltvarró Körrel és az azon belül alakult kiscsoportokkal, akik felkészülten várnak, hogy egy-egy új technika elsajátítására tanítsanak meg. Megtekintheted kiállításunkat, melyre Pécs témában készültek alkotásaink. A rendezvényen Acélosné Solymár Magdolna önálló kiállítása is látható.
 
Ha van befejezett vagy félkész munkád, amit szívesen megismertetnél a többiekkel, hozd el magaddal, lehetőséget biztosítunk a bemutatására. A megszokott tombolát és vásárlási lehetőségeket is meg fogod találni. A gyerekeket varrós játszósarokkal várjuk.
 
A rendezvényen megtalálod a Tótágas boltot, az ESKA -t, a Csoki Foltot, Vidák Margit Levendula boltját, Fairy Quiltet és Zoller Miklóst a könyveivel.
 
A foltvarró nap a rendezvény napján érvényes járványügyi szabályok betartásával kerül megrendezésre, melyre kérjük, hogy legyél figyelemmel. A találkozás reményében szeretettel készülődünk és várunk minden régi és új foltvarró barátunkat.
 
Hunyor Foltvarró Kör"


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek