Pécsi Kulturális Központ

Honvéd Téri Napok

Kezdési időpont:

2021-10-08

Záró időpont:

2021-10-10

Kategória:

Javasolt életkor:

Családoknak

Szervező részegység:


Leírás:

 
XV. Honvéd Téri Napok
 
Kertvárosi őszköszöntő
 
2021. október 8., 10.
 
Idén már 15. alkalommal rendezi meg a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Háza a nagy hagyományokkal rendelkező Honvéd Téri Napokat. Ennek keretében október 8-án pénteken a PKK Apáczai Közösségi Házban 16 órától Tormási Sándorné gobelin kiállításának megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők. Ugyanitt 17 órától, az Irodalmi Kávéházban Bertalan János nyugalmazott magyar-történelem szakos tanár Fekete Istvánról szóló előadását hallgathatják meg.
Október 10-én vasárnap délelőtt 10-12 óra között a Honvéd Téri Napok gyermekkuckójában a családokat várjuk szeretettel. 10 órától László Virág Ringató foglalkozására, 11 órától pedig az Ünnepkör Színnel „A könyvből kélt napocska” címmel képzeletbeli utazást tehetnek a Csorba Győző Könyvtár Kertvárosi fiókkönyvtárában (Pécs, Honvéd tér 1.).
Szintén vasárnap, 14 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket zenés-táncos műsorral, a hideg időjárás miatt a PKK Apáczai Művelődési Házban. Fellép többek között az Apáczai Alapfokú Művészeti Iskola mazsorett csoportja, a Rőtökör Társulat – Kígyós Jancsi bábelőadással, a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola, az Énekvarázs Népdalkör, valamint táncos műsort is megtekinthetnek, melynek során változatos műfajú csoportok lépnek fel. Lesz örömtánc, rock ’n roll, tangó, charleston, break, a napot végül a Pyrgos görög táncházzal zárjuk.
A rendezvényt számos kísérőprogram színesíti, melyek szintén vasárnap 14-18 óra között látogathatók a PKK Apáczai Művelődési Házban, és nem marad el természetesen a várva-várt Dotto kisvonatozás sem, mely 15 órától szállítja az utasokat.
 
 
Szeretettel várjuk látogatóinkat a XV. Honvéd Téri Napokon!
  
október 8., 10. péntek, vasárnap
PKK Apáczai Művelődési Ház (7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1/D.)
72/550-600 * pecsikult.hu * info@pecsikult.hu * facebook.com/pecsikult
 
A rendezvények látogatása díjmentes.
 
 
 
 

 

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek