Pécsi Kulturális Központ

„Harmónia Hétvége” szabadegyetem

Kezdési időpont:

2021-10-15

Záró időpont:

2021-10-17

Kategória:

Javasolt életkor:

Szervező részegység:

Pécsi Kulturális Központ - Apáczai Művelődési Ház

Leírás:

2021. október 15-17. között kerül megrendezésre a Pécsi Kulturális Központ szervezésében a „Harmónia Hétvége” elnevezésű szabadegyetem, az EFOP-3.7.3-16-2017-00178 azonosítószámú „Kertvárosi Tudásexpressz” projekt keretein belül.
 
A három napból álló program célja az egészségfejlesztés, az egészségesebb életmódra való áttérés valamint testi-lelki egészségünk egyensúlyának megőrzése. A program keretében különböző alternatív gyógymódok szakemberei valamint orvosok tartanak előadásokat, bemutatókat és szűrővizsgálatokat.
 
Az ingyenesen látogatható program helyszíne a PKK Apáczai Művelődési Háza (7632 Pécs, Apáczai Körtér 1/D épület).
 
A szabadegyetem célja, hogy az érdeklődők számára egy szervezett programsorozat keretein belül mutathassa be az egészséges életmód alapjait, testi és lelki egyensúlyunk megőrzésének mindenki számára elérhető és a napi rutinba beépíthető fortélyait. A résztvevőknek az előadások mellett lehetőségük van különböző egészségügyi szűrővizsgálatokon (pl. vérnyomásmérés, vércukorszint ellenőrzés),valamint gyakorlati bemutatókon(pl. masszázs, táncmeditáció, élményfestés, csontkovács kezelés)részt venni. Ezen felül pedig kóstolókkal és sok érdekes kísérő programmal várjuk az érdeklődőket.
 
Az előadások, gyakorlati bemutatók látogatása, a szűrővizsgálatokon való részvétel és a kóstolások is ingyenesek.

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek