Pécsi Kulturális Központ

„Harmónia Hétvége” elnevezésű szabadegyetem - EFOP-3.7.3-16-2017-00178

Kezdési időpont:

2019-11-08

Záró időpont:

2019-11-10

Kategória:

Egyéb

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

Pécsi Kulturális Központ - Apáczai Művelődési Ház

Leírás:

2019. november 8-10 között második alkalommal kerül megrendezésre a Sopianae Kulturális Egyesület és a Pécsi Kulturális Központ szervezésében a „Harmónia Hétvége” elnevezésű szabadegyetem, az EFOP-3.7.3-16-2017-00178 azonosítószámú „Kertvárosi Tudásexpressz” projekt keretein belül.
 
A három napból álló program célja az egészségfejlesztés, az egészséges/ebb életmódra való áttérés elősegítése. A program keretében orvosok, egyetemi előadók, szakemberek tartanak előadásokat, bemutatókat és szűrővizsgálatokat.
 
Az ingyenesen látogatható program helyszíne a PKK Apáczai Művelődési Ház (7632 Pécs, Apáczai Körtér 1/D épület).
 
Az ingyenesen látogatható szabadegyetem célja, hogy az érdeklődők számára egy szervezett programsorozat keretein belül mutathassa be az egészséges életmód alapjait, feltételeit. A résztvevőknek a tudományos előadások mellett lehetőségük van különböző egészségügyi szűrővizsgálatokon (vérnyomás mérés, vércukorszint ellenőrzés, BMI testtömeg-index számítás), valamint gyakorlati bemutatókon (csontritkulás elleni prevenciós gyakorlatok, egészséges borfogyasztás és kóstolás, stressz kezelés) részt venni.
 
Az előadások, gyakorlati bemutatók látogatása, a szűrővizsgálatokon való részvétel és a borkóstolás is ingyenes.Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek