Pécsi Kulturális Központ

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!! - dr. Almási Kitti és Bedő Imre - Családi konflikuskezelés

Kezdési időpont:

2018-06-01 18:00

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

Szeretettel várunk DR. ALMÁSI KITTI klinikai szakpszichológus és BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítója Családi konflikuskezelés című, a Család évéhez kapcsolódó ingyenes előadására!
 
Időpont: 2018. június 1., péntek 18.00–21.00
ÚJ Helyszín: Pécsi Tudományegyetem, Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar aulája, 7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/b. 
Az esemény szünetében a jelenlévőket vendégül látjuk egy közösségszervező állófogadáson.
 
A belépés díjtalan, viszont REGISZTRÁCIÓ szükséges: ITT
 
Az előadásról:
Ma a párkapcsolatok, a családok megtartásához egyre több tudásra van szükség. Az előadás folyamán két megközelítésből is kapaszkodókra lelnek az érdeklődők. Az életünkre befolyással bíró kulturális és társadalmi programok terheit vetkőzhetjük le BEDŐ IMRE segítéségével, illetve a pszichológiai mozgatórugók és kiutak szempontjait is átvesszük DR. ALMÁSI KITTI vezetésével.
 
A következő, fontos párkapcsolati és családi kérdéseket járjuk körbe:
Milyen bennünket támogató kulturális támaszok szűntek meg az utóbbi évtizedekben, és milyen káros társadalmi programok léptek észrevétlenül a helyükre? Mennyivel könnyebb az életünk, ha ezeket a helyére tesszük?
Milyen jól azonosítható, a mai kor párkapcsolataira jellemző pszichológiai folyamatok okoznak zavart az életünkben, és hogyan tudjuk ezeket átlátnimegváltoztatni ahelyett, hogy áldozatul esnénk?
 
Ha felismerjük és módosítjuk ezeket a programokat, kevésbé fogják észrevétlenül, alattomosan gyengíteni a szövetségünket. Esélyt kapunk kézbe venni az életünket.
 
Az esemény rendezvényszervező partnere: EzOtthon – Önfejlesztő, önismereti és spirituális rendezvények.
 
Üdvözlettel,

 

Férfiak Klubja


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek