Pécsi Kulturális Központ

Bagdi Bella: Sorsfordító önbecsülés

Kezdési időpont:

2017-04-19 18:00

Kategória:

Javasolt életkor:

Szervező részegység:


Leírás:

önfejlesztő, motivációs koncert

Ha semmibe veszed saját magad, másoktól se várd az ellenkezőjét
 
 
Önszeretet, pozitív énkép, önbizalom: egyszóval önbecsülés. Problémáink többsége az életben valamilyen szinten az önbecsülés hiányából következik. Bagdi Bella, személyiségfejlesztő énekes, több mint hét éve ösztönzi közönségét a pozitivitásra, a lelki békére és az önfejlesztésre dalaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épülő országos Boldogságprogramjával.
Önbecsülésünk mértéke alapjaiban határozza meg az életünket, lelkiállapotunkat és azt, hogy mi mindent tudunk elérni. Minél alacsonyabb az önbecsülésünk, annál nagyobb mértékben  befolyásolnak minket a negatív élmények. A jó hír viszont az, hogy az önbecsülés növelése tanulható, amelyet Bagdi Bella Sorsfordító önbecsülés c. önfejlesztő koncertjén el is elsajátíthatnak az érdeklődők Pécsett.
Az alacsony önbecsülésem miatt közel 30 éves koromig folyamatos kudarc volt az életem, – kezdte Bagdi Bella. Nem éreztem jól magam a munkámban, a magánéletemben, folyamatos gyomorgörccsel ébredtem minden reggel. Nem tudtam mit akarok, és állandóan gyötörtek a negatív gondolataim. Aztán elhatároztam, hogy ezen változtatok, és elkezdtem tudatosan tanulni az önbecsülésem növelését. Az életem egy élő példa arra, amilyen mértékben változik az önbecsülésünk szintje, olyan mértékben változik az életünk is. Ennek a lehetőségét szeretném most én is továbbadni azoknak, akik fejlődni szeretnének, hiszen a legtöbb probléma valamilyen módon az önbecsülésünk hiányából ered” – tette hozzáBagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke. 
 
Miért olyan hatékony az önfejlesztés zenével?
Kutatások igazolják, hogy a zene fejleszt bennünket. A zenével történő tanulás során jobban aktivizálódik az agykéreg.
Miért fontos élőben átélni?
Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.
Aki szeretné átélni, megteheti április 19-én 18.00 órától a Pécsi Kulturális Központban.

 

Bővebb információ: http://bagdibella.hu/esemeny/sorsfordito-onbecsules-pecs/

https://www.facebook.com/events/1903434323277099/Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek