Pécsi Kulturális Központ

BAGDI BELLA

Kezdési időpont:

2016-05-12 18:00

Kategória:

Javasolt életkor:

Szervező részegység:


Leírás:

Pozitív, önfejlesztő koncert

 ÖNFEJLESZTŐ, MOTIVÁCIÓS KONCERT TURNÉ BAGDI BELLÁVAL

 

Március közepétől júniusig járja majd az országot Előttem legyen mindig út című új lemezével Bagdi Bella. Az életmódfejlesztő énekes 35 magyar városban és 6 erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit hol a humor, hol a belső nyugalom rendkívüli jelenlétével. Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét. Pécsett a Pécsi Kulturális Központban 2016. május 12-én adnak koncertet.

 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője több ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be, a turné első állomása március 11-én Veszprém, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Szombathelyen és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek, amelyek mindegyikén a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar.

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmód tréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogságzeneként emlegetik.

 

Aki szeretné élőben átélni a Bella élményt, a most induló országjáró turnén megteheti. Bella amellett, hogy zenéjén keresztül útmutatást ad a problémák megoldásához, személyes jelenlétével is hozzájárul a különféle élethelyzetekkel, életszakaszokkal kapcsolatos pozitív elvárások megerősítéséhez.

 

További információk: http://bagdibella.hu/bella-estek

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek