Pécsi Kulturális Központ

A lélek és az ember kapcsolata a Földön - Kiss Balázs Kunó előadása

Kezdési időpont:

2023-11-16 18:00

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

A lélek és az ember kapcsolata
– AVAGY MIT IS KERESÜNK ITT A FÖLDÖN?
 
A lélek földi utazásáról minden vallásnak, spirituális tanításnak van valamilyen magyarázata, amiben milliók és milliók hisznek. Könyvekben, előadásokban a new age korában rengeteg elszállt, félreértett tanítást találunk, és annyira összekuszálódott már minden ezzel kapcsolatban, hogy – meglátásom szerint – őrült káosz alakult ki. Mindenki mindent is tud, tudni vél, ért és félreért.
Ebben az előadásban szeretnék mindent elmesélni a lélekről, aki ezt a földi utazást választotta. Szokásomhoz híven szeretném lerántani a leplet jó néhány félreértésről. Avagy, miért is jöttünk a Földre, és mit is csinálunk itt? Mi van az újjászületéssel, a Nirvanával, a Mennyországgal, az Univerzummal és ezekkel a dolgokkal?
– „De Kunó, akkor most te is előállsz egy ötvenkilencedik verzióval, miért higgyünk neked? Honnan tudod, hogy úgy van?” – kérdezheted, teljesen jogosan.
Őszinte leszek veled: odamentem és megnéztem.
Körülbelül 2 évvel ezelőtt állandósult teljesen a megvilágosodásom, és azóta rengeteg felfedeznivalóm volt, egy csodálatos új utazás vette számomra a kezdetét. Már eleve ez a szó, hogy „megvilágosodás” és „felébredés”, annyira elcsépelt, most mégis eljött a pillanat az életemben, hogy ezzel őszintén előállok. Nem szeretném, hogy higgyen nekem senki, nem várok el semmit, viszont mérhetetlen vágyam van ara, hogy ezt az egészet megosszam mindenkivel – aki fogékony rá. De ezt hagyjuk is, térjünk vissza a témához.
 
Szeretettel várlak ezen az élő előadáson, ahol körülbelül egy-másfél órában szeretném tömören elmesélni a lényeget erről a földi utazásról, és ami a legfontosabb: nem mindenféle hangzatos információt szeretnék átadni, hanem igen konkrétan, gyakorlati szemszögből megvizsgálni az egészet:
- mivel tudod elterelni magad önmagad elől,
- ki is vagy te valójában
- mi is a dolgod – már ha van egyáltalán
- mi az értelme az életnek
- miért van ennyi szörnyűség a Földön
- mi is a reinkarnáció, van-e egyáltalán
- stb…
 
Az előadás időpontja: november 16 (csütörtök) 18:20 – 20:00
Nyitás, helyfoglalás: 18:00
Helye: Pécsi Kulturális Központ
 
Az előadás díja: 4000 forint, CSAK ELŐVÉTELBEN lehetséges jegyet váltani az alábbi linken:
A belépéskor a rendeléskor használt email címet és nevet kell megadni, köszönjük!

 

AZ ELŐADÁS ELŐTT MEGVÁSÁROLHATÓAK KUNÓ KÖNYVEI
A HELYSZÍNEN A JEGYVÁSÁRLÁS NEM LEHETSÉGES

 Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek