Pécsi Kulturális Központ

A káprázat színháza - Kiss V. Balázs

Kezdési időpont:

2024-04-13 18:00

Kategória:

Előadás

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

Pécsi Kulturális Központ - Apáczai Művelődési Ház

Leírás:

Kiss V. Balázs - Káprázat Színháza | Pécs

 
2024. 04. 13. 18:00
Az előadás kezdete 19:00, időtartama, két felvonásban: 2x50 perc
10 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Káprázat Színháza előadásban egy olyan produkciót álmodtunk a színpadra, amiben a bűvészet világának minden oldalát megcsodálhatjuk, a látványos nagyszínpadi illúzióktól, a gondolatolvasás rejtelmein át, a lehetetlen szabadulásokig.
Egy olyan showt hoztunk létre, amiben egyszerre van jelen a látvány, a humor és a lehetetlen.
Ha eddig még nem láttál testközelből embereket lebegni, eltűnni vagy feltűnni lehetetlen helyeken és gondolkoztál már azon, milyen lehet az, ha valaki az elmédben olvas, akkor ezt az előadást neked ajánljuk!
Gyere és látogass el a Káprázat Színházába, ahol elkalauzolunk abba a varázslatos világba, amiben a csoda valósággá válik!
Kiss V. Balázs, illuzionista, hazánk mellett már számos külföldi ország színpadját megjárta, Angliától, Svédországon át az Arab Emírségekig.
A Dubaji Világkiállítás illuzionistája, emellett pedig a mai napig a nemzetközi Forma 1 futamok állandó fellépője. Számos hazai- és világsztárt kápráztatott már el mutatványaival és megannyi alkalommal bizonyított már többezer fős közönség előtt is.
Elmondása szerint célja, hogy mutatványaival kiragadja nézőit a szürke hétköznapokból és különlegessé tegye számukra az adott pillanatot.
Továbbá azt sem titkolja, hogy nagyon hosszú ideje már, a bűvészet jelenti az életet a számára. Engedd, hogy ezúttal Téged is elvarázsoljon!
 


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek